Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗапорожська, С. М.-
dc.contributor.authorЗапорожская, С. Н.-
dc.contributor.authorZaporozhska, S. M.-
dc.date.accessioned2014-10-10T07:38:03Z-
dc.date.available2014-10-10T07:38:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗапорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586-
dc.description.abstractПроведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбируen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherУкраїнський журнал клінічної та лабораторної медициниen_US
dc.subjectпастилкиen_US
dc.subjectсмакові характеристикиen_US
dc.subjectдослідженняen_US
dc.subjectпастилкиen_US
dc.subjectвкусовые характеристикиen_US
dc.subjectисследованияen_US
dc.subjectpastillesen_US
dc.subjecttaste characteristicsen_US
dc.subjectresearchen_US
dc.titleДослідження смакових характеристик оромукозних пастилокen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
229-231(1).pdf628,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.