Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Запорожська, С. М. | - |
dc.contributor.author | Запорожская, С. Н. | - |
dc.contributor.author | Zaporozhska, S. M. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-10T07:38:03Z | - |
dc.date.available | 2014-10-10T07:38:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Запорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Український журнал клінічної та лабораторної медицини | en_US |
dc.subject | пастилки | en_US |
dc.subject | смакові характеристики | en_US |
dc.subject | дослідження | en_US |
dc.subject | пастилки | en_US |
dc.subject | вкусовые характеристики | en_US |
dc.subject | исследования | en_US |
dc.subject | pastilles | en_US |
dc.subject | taste characteristics | en_US |
dc.subject | research | en_US |
dc.title | Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
229-231(1).pdf | 628,46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.