Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Унгурян, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Тихонов, О. І. | - |
dc.contributor.author | Unguryan, L. M. | - |
dc.contributor.author | Tikhonov, A. I. | - |
dc.date.accessioned | 2011-10-21T13:49:03Z | - |
dc.date.available | 2011-10-21T13:49:03Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Унгурян, Л. М. Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" / Л. М. Унгурян, О. І. Тихонов // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 36-40. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/510 | - |
dc.description.abstract | Вперше розроблено оптимальний склад і технологію сиропу "Прополіс-ЛМ" на основі прополісу, меду, кислоти бурштинової та сорбіту. Визначені фізико-хімічні властивості розведень водної витяжки прополісу і розроблено блок-схему технологічного процесу досліджуваного препарату. | en_US |
dc.description.abstract | The optimal composition and formulation of Propolis-LM syrup has been developed for the first time on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. The physical and chemical properties of dilutions of propolis water extracts have been determined and the scheme of technological process of the medicine studied has been developed. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | сироп | en_US |
dc.subject | продукти бджільництва | en_US |
dc.subject | syrup | en_US |
dc.subject | bee products | en_US |
dc.title | Розробка складу і технології сиропу "Прополіс-ЛМ" | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
str_36-40.pdf | 143,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.