Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5242
Назва: | Аналіз БАР сировини поширених сортів мяти перцевої |
Автори: | Федченкова, Ю. А. Федченкова, Ю. А. Fedchenkova, Yu. A. Хворост, О. П. Хворост, О. П. Khvorost, O. P. Андріанов, К. В. Андрианов, К. В. Andrіanov, K. V. |
Теми: | м'ята перцева;аналіз;група БАР;мята перцевая;mint of percevaya;анализ;analysis |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Андріанов, К. В. Аналіз БАР сировини поширених сортів мяти перцевої / К. В. Андріанов, Ю. А. Федченкова, О. П. Хворост // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 26. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5242 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
26укр.pdf | 189,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.