Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5242
Назва: Аналіз БАР сировини поширених сортів мяти перцевої
Автори: Федченкова, Ю. А.
Федченкова, Ю. А.
Fedchenkova, Yu. A.
Хворост, О. П.
Хворост, О. П.
Khvorost, O. P.
Андріанов, К. В.
Андрианов, К. В.
Andrіanov, K. V.
Теми: м'ята перцева;аналіз;група БАР;мята перцевая;mint of percevaya;анализ;analysis
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Андріанов, К. В. Аналіз БАР сировини поширених сортів мяти перцевої / К. В. Андріанов, Ю. А. Федченкова, О. П. Хворост // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5242
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26укр.pdf189,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.