Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547
Название: | Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris |
Авторы: | Романова, С. В. Ковальов, С. В. Romanova, S. V. Kovalyov, S. V. |
Ключевые слова: | фенольні сполуки;сочевиця;phenolic compounds;lens culinaris |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Романова, С. В. Кількісне визначення фенольних сполук Lens culinaris / С. В. Романова, С. В. Ковальов // Вісник фармації. - 2009. - № 2. - С. 24-26. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено фітохімічне дослідження трави сочевиці харчової. Встановлено кількісний вміст гідроксикоричних кислот (2,16+-0,03)%, флавоноїдів (2,32+-0,04)%, поліфенольних сполук (2,42+-0,04)%. Експериментальні дані вказують на перспективність використання сировини для одержання фармакологічних засобів. The phytochemical investigation of lens culinaris herb has been carried out. The quantitative content of hydroxycinnamomic acids (2,16+-0,03)%, flavonoids (2,32+-0,04)%, polyphenol compounds (2,42+-0,04)%, has been determined. The experimental data indicate the perspective of using the raw material for obtaining pharmacological remedies. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/547 |
ISSN: | 1562-7241 |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
str_24-26.pdf | 101,96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.