Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗубченко, Т. М.-
dc.contributor.authorЗубченко, Т. Н.-
dc.contributor.authorZubchenko, T. M.-
dc.contributor.authorТихонова, С. О.-
dc.contributor.authorТихонова, С. А.-
dc.contributor.authorTikhonova, С. O.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:45:27Z-
dc.date.available2015-11-03T13:45:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectрозторопша плямистаen_US
dc.subjectрасторопша пятнистаяen_US
dc.subjectmilk thistleen_US
dc.titleСтворення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистоїen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
99-101.pdf171,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.