Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Title: Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої
Authors: Зубченко, Т. М.
Зубченко, Т. Н.
Zubchenko, T. M.
Тихонова, С. О.
Тихонова, С. А.
Tikhonova, С. O.
Keywords: розторопша плямиста;расторопша пятнистая;milk thistle
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Зубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
99-101.pdf171,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.