Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Название: Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої
Авторы: Зубченко, Т. М.
Зубченко, Т. Н.
Zubchenko, T. M.
Тихонова, С. О.
Тихонова, С. А.
Tikhonova, С. O.
Ключевые слова: розторопша плямиста;расторопша пятнистая;milk thistle
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Зубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
99-101.pdf171,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.