Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Название: | Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої |
Авторы: | Зубченко, Т. М. Зубченко, Т. Н. Zubchenko, T. M. Тихонова, С. О. Тихонова, С. А. Tikhonova, С. O. |
Ключевые слова: | розторопша плямиста;расторопша пятнистая;milk thistle |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Зубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
99-101.pdf | 171,79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.