Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Назва: | Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої |
Автори: | Зубченко, Т. М. Зубченко, Т. Н. Zubchenko, T. M. Тихонова, С. О. Тихонова, С. А. Tikhonova, С. O. |
Теми: | розторопша плямиста;расторопша пятнистая;milk thistle |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Зубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
99-101.pdf | 171,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.