Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Назва: Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої
Автори: Зубченко, Т. М.
Зубченко, Т. Н.
Zubchenko, T. M.
Тихонова, С. О.
Тихонова, С. А.
Tikhonova, С. O.
Теми: розторопша плямиста;расторопша пятнистая;milk thistle
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Зубченко, Т. М. Створення функціональних харчових продуктів на основі плодів розторопші плямистої / Т. М. Зубченко, С. О. Тихонова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 99-101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7598
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99-101.pdf171,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.