Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗайцев, О. І.-
dc.contributor.authorЗайцев, А. И.-
dc.contributor.authorZaitsev, A. I.-
dc.contributor.authorБойко, М. М.-
dc.contributor.authorБойко, Н. Н.-
dc.contributor.authorBoyko, N. N.-
dc.contributor.authorНефьодова, Л. В.-
dc.contributor.authorНефедова, Л. В.-
dc.contributor.authorNefedova, L. V.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:46:00Z-
dc.date.available2015-11-03T13:46:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗайцев, О. І. Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок / О. І. Зайцев, М. М. Бойко, Л. В. Нефьодова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 96-97.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectбіологічно активні добавкиen_US
dc.subjectбиологически активные добавкиen_US
dc.subjectdietary supplementsen_US
dc.subjectбіологічно активні речовиниen_US
dc.subjectбиологически активные веществаen_US
dc.subjectBiologically active substancesen_US
dc.titleТеоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавокen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96-97.pdf209,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.