Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693
Название: Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну
Авторы: Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Ільїнська, Н. І.
Ильинская, Н. И.
Ilyinska, N. I.
Ключевые слова: бульби жоржини;інулін;инулин;inulin
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Гонтова, Т. М. Перспективи вивчення бульб жоржини, як джерела інуліну / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільїнська // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 61-62.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7693
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
61-62.pdf169,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.