Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.contributor.authorВельма, В. В.-
dc.contributor.authorВелма, В. В.-
dc.contributor.authorVelma, V. V.-
dc.contributor.authorЗотікова, О. А.-
dc.contributor.authorЗотикова, О. А.-
dc.contributor.authorZotikova, O. A.-
dc.date.accessioned2015-11-20T08:46:48Z-
dc.date.available2015-11-20T08:46:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectдієтичні добавкиen_US
dc.subjectдиетические добавкиen_US
dc.subjectdietary supplementsen_US
dc.titleПерспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавокen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
98-99.pdf168,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.