Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богуцька, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Bogutska, O. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-28T12:08:57Z | - |
dc.date.available | 2011-12-28T12:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці. | en_US |
dc.description.abstract | The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | настойка | en_US |
dc.subject | екстрагування | en_US |
dc.subject | бджоли | en_US |
dc.subject | tincture | en_US |
dc.subject | extraction | en_US |
dc.subject | bees | en_US |
dc.title | Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.