Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Title: Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної
Authors: Богуцька, О. Є.
Bogutska, O. Ye.
Keywords: настойка;екстрагування;бджоли;tincture;extraction;bees
Issue Date: 2010
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14.
Abstract: Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці.
The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13-14.pdf93,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.