Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Название: Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної
Авторы: Богуцька, О. Є.
Bogutska, O. Ye.
Ключевые слова: настойка;екстрагування;бджоли;tincture;extraction;bees
Дата публикации: 2010
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці.
The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2018
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13-14.pdf93,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.