Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Назва: | Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної |
Автори: | Богуцька, О. Є. Bogutska, O. Ye. |
Теми: | настойка;екстрагування;бджоли;tincture;extraction;bees |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення
біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом
доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні
методи аналізу етанолу у розробленій настойці. The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839 |
ISSN: | 1562-7241 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
13-14.pdf | 93,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.