Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Назва: Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної
Автори: Богуцька, О. Є.
Bogutska, O. Ye.
Теми: настойка;екстрагування;бджоли;tincture;extraction;bees
Дата публікації: 2010
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці.
The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-14.pdf93,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.