Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШаповалова, О. В.-
dc.contributor.authorШаповалова, О. В.-
dc.contributor.authorShapovalova, O. V.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.date.accessioned2016-06-08T10:54:02Z-
dc.date.available2016-06-08T10:54:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШаповалова, О. В. Мікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистого / О. В. Шаповалова, Л. С. Стрельников // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 269-270. – (Серія «Наука»).en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectмікробіологічний аналізen_US
dc.subjectmicrobiological analysisen_US
dc.subjectмикробиологический анализen_US
dc.subjectрід кипрейen_US
dc.subjectthe genus epilobiumen_US
dc.subjectрод кипрейen_US
dc.subjectферментований чайen_US
dc.subjectfermented teaen_US
dc.subjectферментированный чайen_US
dc.titleМікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистогоen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
269-270.pdf509,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.