Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9668
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБурда, Н. Є.-
dc.contributor.authorБурда, Н. Е.-
dc.contributor.authorBurda, N. Ye.-
dc.date.accessioned2016-06-30T07:38:36Z-
dc.date.available2016-06-30T07:38:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБурда, Н. Є. Вивчення жирнокислотного складу плодових тiл базидiальних грибiв / Н. Є. Бурда // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 1. - С. 256-258.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9668-
dc.description.abstractМетодом газової хроматографiї було проведено вивчення жирнокислотного складу лiпофiльних фракцiй плодових тiл шиїтаке, рейши та кордiцепсу. Було встановлено наявнiсть у лiпофiльнiй фракцiї шиїтаке 12 жирних кислот, у лiпофiльнiй фракцiї рейши — 11, у лiпофiльнiй фракцiї кордiцепсу — 13. Серед iдентифiкованих жирних кислот переважали ненасиченi кислоти.en_US
dc.description.abstractМетодом газовой хроматографии было проведено изучение жирнокислотного состава липофильных фракций плодових тел шиитаке, рейши и кордицепса. Было установлено наличие в липофильной фракции шиитаке 12 жирных кислот, в липофильной фракции рейши — 11, в липофильной фракции кордицепса — 13. Среди идентифицированных жирних кислот преобладали ненасыщенные кислоты.en_US
dc.description.abstractThe study of the fatty acid content of the fruit bodies of shiitake, reishi and cordyceps lipophylic fractions was carried out by the means of gas chromatography method. The presence of 12 fatty acids in shiitake lipophylic fraction, 11 — in reishi lipophylic fraction, 13 — in cordyceps lipophylic fraction was determined. Unsaturated fatty acids prevailed among the identified fatty acids.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectжирнi кислотиen_US
dc.subjectгазова хроматографiяen_US
dc.subjectбазидiальнi грибиen_US
dc.subjectжирные кислотыen_US
dc.subjectгазовая хроматографияen_US
dc.subjectбазидиальные грибыen_US
dc.subjectfatty acidsen_US
dc.subjectgas chromatographyen_US
dc.subjectBasidiomycetesen_US
dc.titleВивчення жирнокислотного складу плодових тiл базидiальних грибiвen_US
dc.title.alternativeИзучение жирнокислотного состава плодовых тел базидиальных грибовen_US
dc.title.alternativeThe study of the fatty acids content of Basidiomycetes fruit bodiesen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ujkl_2013_8_1_59.pdf501,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.