Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.date.accessioned2016-07-06T08:08:15Z-
dc.date.available2016-07-06T08:08:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЖуравель, І. О. Вивчення жирнокислотного складу насіння Phoenix Dactylifera L. / И. А. Журавель // Український медичний альманах. - 2013. - Т. 16, № 1. - С. 20-21.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9722-
dc.description.abstractМетодом газової хроматографії було проведено вивчення жирнокислотного складу ліпофільних фрак- цій насіння фініків. Було встановлено наявність 11 жирних кислот. Серед ідентифікованих жирних кислот переважали ненасичені кислоти.en_US
dc.description.abstractМетодом газовой хроматографии было проведено изучение жирнокислотного состава липофильных фракций семян фиников. Было установлено наличие 11 жирных кислот. Среди идентифицированных жир- ных кислот преобладали ненасыщенные кислоты.en_US
dc.description.abstractThe study of the fatty acid content of the dates’ seeds lipophylic fractions was carried out by the means of gas chromatography method. The presence of 11 fatty acids was determined. Unsaturated fatty acids prevailed among the identified fatty acids.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectфінікиen_US
dc.subjectжирні кислотиen_US
dc.subjectгазова хроматографіяen_US
dc.subjectфиникиen_US
dc.subjectжирные кислотыen_US
dc.subjectгазовая хроматографияen_US
dc.subjectdatesen_US
dc.subjectfatty acidsen_US
dc.subjectgas chromatographyen_US
dc.titleВивчення жирнокислотного складу насіння Phoenix Dactylifera L.en_US
dc.title.alternativeИзучение жирнокислотного состава семян Phoenix Dactylifera L.en_US
dc.title.alternativeThe study of fatty acid content of Phoenix Dactylifera L. Seedsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2013_16_1_6.pdf328,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.