Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9886
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШевцов, І. М.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorШевцов, И. Н.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorКисли­ченко, В. С.-
dc.contributor.authorShevtsov, I. M.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.contributor.authorKislichenko, V. S.-
dc.date.accessioned2016-07-16T20:30:27Z-
dc.date.available2016-07-16T20:30:27Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШевцов, І. М. Ідентифікація та кількісне визначення вмісту гідроксикоричних кислот в лусках Allium cepa L. / І. М. Шевцов, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2009. - Т. 4, № 4. - С. 33-35.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9886-
dc.description.abstractВстатті наводяться результати вивчення якісного складу та кількісного вмісту- гідроксикоричних кислот в лусках цибулі ріп- частої. За допомогою методу паперової хрома- тографії встановлена наявність хлорогенової, неохлорогенової, фумарової та кавової кислот. Методом спектрофотометрії визначен кількіс- ний вміст гідроксикоричних кислот в перера- хунку на хлорогенову кислоту.en_US
dc.description.abstractВ статье приводятся результаты изучения качественного и количественного составов гид- роксикоричных кислот в шелухе лука репчатого. С помощью метода бумажной хроматографии установлено наличие хлорогеновой, неохлорогеновой, фумаровой и кофейной кислот. Методом спект- рофотометрии определено количественное содер- жание гидроксикоричных кислот в пересчете на хлорогеновую кислоту.en_US
dc.description.abstractIn the article the results of study of qualitative and quantitative compositions of hydroxycinnamic acids in the onion’s husk are presented. By the method of paper chromotography the presence of chlorogenic, neochlorogenic, fumaric and caffeic acids was shown. Quantitative content of hydroxycinnamic acids is was determined by the method of spectrophotometry.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectцибуля ріпчастаen_US
dc.subjectантиоксидантиen_US
dc.subjectгідроксикоричні кислотиen_US
dc.subjectспектрофотометріяen_US
dc.subjectлук репчатыйen_US
dc.subjectгидроксикоричные кислотыen_US
dc.subjectантиоксидантыen_US
dc.subjectспектрофотометрияen_US
dc.subjectonionen_US
dc.subjectspectrophotometryen_US
dc.subjectantioxydantsen_US
dc.subjecthydroxycinnamic acidsen_US
dc.titleІдентифікація та кількісне визначення вмісту гідроксикоричних кислот в лусках Allium cepa L.en_US
dc.title.alternativeИдентификация и количественное оп­ ределение гидроксикоричных кислот в шелухе Allium cepa L.en_US
dc.title.alternativeIdentification and quantitative analysis of hydroxycinnamic acids in the onion’s husken_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ujkl_2009_4_4_9.pdf97,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.