Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Content types
TOP 10 Items
Help
Language
українська
русский
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Electronic Archive of the National Pharmaceutical University
Browsing by Author Двінських, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 31
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Bio bread - a modern form of bread functional purpos
Kazanceva, M. M.
;
Korniyenko, D. Y.
;
Strelnikov, L. S.
;
Dvinskykh, N. V.
;
Казанцева, M. M.
;
Корнієнко, Д. Ю.
;
Стрельніков, Л. С.
;
Двінських, Н. В.
;
Корниенко, Д. Ю.
;
Стрельников, Л. С.
;
Двинских, Н. В.
2022
Biotechnological research in the development of a functional product with a probiotic component
Lavrentiev, M. A.
;
Kaliuzhnaia, O. S.
;
Khokhlenkova, N. V.
;
Dvinskykh, N. V.
;
Лаврент’єв, М. А.
;
Калюжная, О. С.
;
Хохленкова, Н. В.
;
Двінських, Н. В.
2020
Development of the composition of nosal drops with treatment-preventive action
Maistrenko, N.O.
;
Майстренко, Н. О.
;
Vitovych, E.V.
;
Вітович, Є.В.
;
Витович, Е.В.
;
Dvinskykh, N. V.
;
Двінських, Н. В.
;
Двинских, Н. В.
2020
Justification of the composition of the new beer drink
Serheiev, Ye. O.
;
Сергєєв, Є. О.
;
Сергеев, Е. О.
;
Azarenko, Yu. M.
;
Азаренко, Ю. М.
;
Азаренко, Ю. Н.
;
Dvinskykh, N. V.
;
Двінських, Н. В.
;
Двинских, Н. В.
2022
Актуальність модернізації виробництва продуктів дитячого харчування
Азаренко, Ю. М.
;
Двінських, Н. В.
;
Кащенко, О. В.
2023
Актуальність отримання ліпідів мікробного походження
Борисова, К. В.
;
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
2021
Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
2021
Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом
Азаренко, Ю. М.
;
Клименко, О. О.
;
Двінських, Н. В.
2019
Вибір посівного матеріалу для виготовлення напоїв спиртового бродіння
Литвиненко, А. С.
;
Lytvynenko, А. С.
;
Двінських, Н. В.
;
Двинских, Н. В.
;
Dvinskykh, N. V.
2021
Вивчення біфідогенного впливу рослинних олій
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
2021
Використання рослинних олій при створенні пробіотичних засобів
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
;
Нефеденко, Л. В.
2019
Дослідження антибіотичної активності нових сірковмісних і кисневмісних похідних діазолу
Орлова, В. В.
;
Orlova, V. V.
;
Шаповалова, О. В.
;
Shapovalova, O. V.
;
Двінських, Н. В.
;
Двинских, Н. В.
;
Dvinskykh, N. V.
2020
Дослідження антимікробної активності комбінованих назальних крапель з морською сіллю
Майстренко, Н. О.
;
Maystrenko, N. O.
;
Милецький, М. М.
;
Милецкий, М. М.
;
Miletsky, M. M.
;
Двінських, Н. В.
;
Двинских, Н. В.
;
Dvinskykh, N. V.
2024
Дослідження з розробки складу жувальних пастилок з пробіотичними властивостями. 1. Обґрунтування діючої речовини
Двінських, Н. В.
;
Хохленкова, Н. В.
;
Калюжная, О. С.
;
Соловйова, А. В.
;
Александрова, О. Г.
;
Dvinskykh, N. V.
;
Khokhlenkova, N. V.
;
Kaliuzhnaia, O. S.
;
Soloviova, A. V.
;
Aleksandrova, O. G.
2023
Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом
Азаренко, Ю. М.
;
Двінських, Н. В.
2021
Забезпечення якості виробництва у системах НАССР та GMP
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
2022
Кисломолочний напій, збагачений сироватковими білками та антиоксидантами
Двінських, Н. В.
;
Азаренко, Ю. М.
;
Гутнік, Ю. Ю.
2022
Методи виділення екзометаболітів пробіотичних мікроорганізмів
Чадченко, Д. А.
;
Двінських, Н. В.
2022
Модернізація виробництва сиру адигейського
Азаренко, Ю. М.
;
Двінських, Н. В.
;
Корнієнко, Р. В.
2021
Обґрунтування вибору консервантів при розробці складу мазі з фітокомпонентами
Азаренко, Ю. М.
;
Двінських, Н. В.