Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Аналіз якості пральних порошків у порівнянні з їх вартістю | Глушко, К.; Мілошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, І. Л.; Глушко, К.; Милошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, И. Л.; Hlushko, K.; Miloshevych, D.; Stepanenko, H.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Аналіз якості пральних порошків у порівнянні з їх вартістю | Глушко, К.; Мілошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, І. Л.; Глушко, К.; Милошевич, Д.; Степаненко, Г.; Шевченко, И. Л.; Glushko, K.; Milosevich, D.; Stepanenko, G.; Shevchenko, I. L. |
2018 | Визначення якості меду з різних куточків харківщини | Бєляєва, Д.; Біляєва, Д.; Скиба, Т.; Шевченко, І. Л.; Беляева, Д.; Биляева, Д.; Скиба, Т.; Шевченко, И. Л.; Bieliaieva, D.; Biliaieva, D.; Skyba, T.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Використання ігрових технологій при викладанні хімічних дисциплін | Сафронова, Г. Ю.; Сафронова, А. Ю.; Safronova, G. Yu.; Шевченко, І. Л.; Шевченко, И. Л.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Від виробничої практики до першого робочого місця | Богданова, Л. М.; Bogdanova, L. M.; Сафронова, Г. Ю.; Safronova, G. Yu.; Шевченко, І. Л.; Шевченко, И. Л.; Shevchenko, I. L. |
2018 | Органолептичний та фізико-хімічний аналіз чорного байхового чаю | Копаниця, А. В.; Мураховська, І. М.; Савченко, Є. С.; Терновська, А. С.; Шевченко, І. Л.; Копаница, А. В.; Мураховская, И. М.; Савченко, Е. С.; Терновская, А. С.; Шевченко, И. Л.; Kopanytsia, A. V.; Murakhovska, I. M.; Savchenko, Ye. S.; Ternovska, A. S.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Пастеризоване молоко: міфи та реальність | Кравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернишова, А.; Шевченко, І. Л.; Кравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернышова, А.; Шевченко, И. Л.; Kravchuk, A.; Parkhomenko, S.; Chernyshovа, А.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Пастеризоване молоко: міфи та реальність | Кравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернишова, А.; Шевченко, І. Л; Кравчук, А.; Пархоменко, С.; Чернышова, А.; Шевченко, И. Л.; Kravchuk, A.; Parkhomenko, S.; Chernyshova, A.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду | Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, І. Л.; Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, И. Л.; Lazorenko, V.; Mikhailyukova, М.; Perkova, O.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду | Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, І. Л.; Лазоренко, В.; Михайлюкова, М.; Перькова, О.; Шевченко, И. Л.; Lazorenko, V.; Mykhailiukova, M.; Perkova, O.; Shevchenko, I. L. |
2020 | Порівняльна характеристика деяких показників якості цукрового печива | Довгань, Д.; Корнієнко, А.; Шатова, Б.; Шевченко, І. Л.; Довгань, Д.; Корниенко, А.; Шатова, Б.; Шевченко, И. Л.; Dovhan, D.; Korniienko, A.; Shatova, B.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Порівняльна характеристика різних видів карамелі | Бурлаченко, Е.; Шевченко, І. Л.; Бурлаченко, Е.; Шевченко, И. Л.; Burlachenko, E.; Shevchenko, I. L. |
2019 | Порівняльна характеристика різних видів карамелі | Бурлаченко, Е.; Шевченко, І. Л.; Burlachenko, E.; Shevchenko, I. L.; Бурлаченко, Е.; Шевченко, И. Л. |
2017 | Робочий зошит – важлива складова навчально-методичного забезпечення освітнього процесу | Богданова, Л. М.; Сафронова, Г. Ю.; Шевченко, І. Л.; Богданова, Л. М.; Сафронова, А. Ю.; Шевченко, И. Л.; Bohdanova, L. M.; Safronova, H. Yu.; Shevchenko, I. L. |