Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Bio bread - a modern form of bread functional purpos | Kazanceva, M. M.; Korniyenko, D. Y.; Strelnikov, L. S.; Dvinskykh, N. V.; Казанцева, M. M.; Корнієнко, Д. Ю.; Стрельніков, Л. С.; Двінських, Н. В.; Корниенко, Д. Ю.; Стрельников, Л. С.; Двинских, Н. В. |
2022 | Biotechnological research in the development of a functional product with a probiotic component | Lavrentiev, M. A.; Kaliuzhnaia, O. S.; Khokhlenkova, N. V.; Dvinskykh, N. V.; Лаврент’єв, М. А.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Двінських, Н. В. |
2020 | Development of the composition of nosal drops with treatment-preventive action | Maistrenko, N.O.; Майстренко, Н. О.; Vitovych, E.V.; Вітович, Є.В.; Витович, Е.В.; Dvinskykh, N. V.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В. |
2020 | Justification of the composition of the new beer drink | Serheiev, Ye. O.; Сергєєв, Є. О.; Сергеев, Е. О.; Azarenko, Yu. M.; Азаренко, Ю. М.; Азаренко, Ю. Н.; Dvinskykh, N. V.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В. |
2022 | Актуальність модернізації виробництва продуктів дитячого харчування | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В.; Кащенко, О. В. |
2023 | Актуальність отримання ліпідів мікробного походження | Борисова, К. В.; Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом | Азаренко, Ю. М.; Клименко, О. О.; Двінських, Н. В. |
2019 | Вибір посівного матеріалу для виготовлення напоїв спиртового бродіння | Литвиненко, А. С.; Lytvynenko, А. С.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2021 | Вивчення біфідогенного впливу рослинних олій | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Використання рослинних олій при створенні пробіотичних засобів | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М.; Нефеденко, Л. В. |
2019 | Дослідження антибіотичної активності нових сірковмісних і кисневмісних похідних діазолу | Орлова, В. В.; Orlova, V. V.; Шаповалова, О. В.; Shapovalova, O. V.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2020 | Дослідження антимікробної активності комбінованих назальних крапель з морською сіллю | Майстренко, Н. О.; Maystrenko, N. O.; Милецький, М. М.; Милецкий, М. М.; Miletsky, M. M.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2024 | Дослідження з розробки складу жувальних пастилок з пробіотичними властивостями. 1. Обґрунтування діючої речовини | Двінських, Н. В.; Хохленкова, Н. В.; Калюжная, О. С.; Соловйова, А. В.; Александрова, О. Г.; Dvinskykh, N. V.; Khokhlenkova, N. V.; Kaliuzhnaia, O. S.; Soloviova, A. V.; Aleksandrova, O. G. |
2023 | Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В. |
2021 | Забезпечення якості виробництва у системах НАССР та GMP | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2022 | Кисломолочний напій, збагачений сироватковими білками та антиоксидантами | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М.; Гутнік, Ю. Ю. |
2022 | Методи виділення екзометаболітів пробіотичних мікроорганізмів | Чадченко, Д. А.; Двінських, Н. В. |
2022 | Модернізація виробництва сиру адигейського | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В.; Корнієнко, Р. В. |
2021 | Обґрунтування вибору консервантів при розробці складу мазі з фітокомпонентами | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В. |