Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11263
Назва: Problems of production of the curd glazed cheeses
Автори: Dyomina, L. S.
Zoloch, K. L.
Tymoshenko, V. А.
Strelnikov, L. S.
Rybalkin, M. V.
Дьоміна, Л. С.
Демина, Л. С.
Золоче, К. Л.
Тимошенко, В. А.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Рибалкін, М. В.
Рыбалкин, Н. В.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Problems of production of the curd glazed cheeses / L. S. Dyomina, K. L. Zoloch, V. А. Tymoshenko, L. S. Strelnikov, M. V. Rybalkin // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 347-348.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11263
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
347-348.pdf157,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.