Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11308
Назва: Comparative characteristic of organoleptic properties of red wines, depending on the region of production
Автори: Makarenko, A. Y.
Strelnikov, L. S.
Dolya, V. G.
Begunova, N. V.
Макаренко, А. Й.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Доля, В. Г.
Бегунова, Н. В.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Comparative characteristic of organoleptic properties of red wines, depending on the region of production / A. Y. Makarenko, L. S. Strelnikov, V. G. Dolya, N. V. Begunova // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 366.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11308
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
366.pdf12,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.