Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11421
Назва: | The development of the fermented milk product with bifidobacteria |
Автори: | Varshko, O. G. Pereshivaylo, N. S. Dolya, V. G. Ivakhnenko, O. L. Варшко, О. Г. Перешивайло, Н. С. Доля, В. Г. Ивахненко, О. Л. Івахненко, О. Л. |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | The development of the fermented milk product with bifidobacteria / O. G. Varshko, N. S. Pereshivaylo, V. G. Dolya, O. L. Ivakhnenko // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 383. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11421 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
383.pdf | 151,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.