Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16 (час пошуку: 0.047 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Розробка складу та технології супозиторіїв з фунгіцидною активністюБур'ян, К. О.; Бурьян, Е. А.; Burian, K. O.
2009Розробка складу, технології та дослідження комбінованого стоматологічного гелюРолік, С. М.; Ролик, С. Н.; Rolik, S. M.
2007Розробка складу та технології парентерального комбінованого лікарського засобу на основі сульфаметоксазолу та триметопримуШевченко, В. О.; Шевченко, В. А.; Shevchenko, V. O.
2008Розробка складу та технології таблеток на основі порошку вичавок винограду культурного та метилурацилуДомар, Н. А.; Домар, Н. А.; Domar, N. A.
2008Розробка складу та технології лікувально-косметичного крему з густим екстрактом листя горіха грецькогоГубченко, Т. Д.; Губченко, Т. Д.; Gubchenko, T. D.
2010Розробка складу та технології настойки на основі рослинної сировини для лікування атеросклерозуТрутаєв, С. І.; Трутаев, С. И.; Trutaev, S. I.
2005Розробка технології екстемпоральних прописів м’яких лікарських форм та мазі на основі прополісу і янтарної кислотиЛукієнко, О. В.; Лукиенко, О. В.; Lukienko, O. V.
2016Розробка складу і технлогії стоматологічного фітозасобуБезценна, Т. С.; Безценная, Т. С.; Beztsenna, T. S.
2013Антигіпоксичні та органопротекторні властивості спіроциклічних похідних оксиндолу (експериментальне дослідження)Цубанова, Н. А.
2013Наукове обґрунтування складу та технології лікарських засобів рослинного походження для терапевтичної стоматологіїШульга, Л. І.; Шульга, Л. И.; Shulga, L. I.