Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342
Название: HPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties
Авторы: Pazyuk, D.-M. V.
Пазюк, Д.-М. В.
Moeen F. Dababneh
Zhuravel, I. A.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Kyslychenko, A. A.
Кисличенко, О. А.
Кисличенко, А. А.
Burda, N. Ye.
Бурда, Н. Е.
Бурда, Н. Є.
Korniyenko, S. I.
Корниенко, С. И.
Корнієнко, С. І.
Mogilnaya, E. N.
Могильная, Е. Н.
Могильна, О. М.
Ключевые слова: carrot;phenolic acids;HPLC
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: HPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties / D.-M. V. Pazyuk at. all. // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2017. - Vol. 8, № 2. - P. 1833-1836.
Краткий осмотр (реферат): The composition of phenolic acids in the roots of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties was determined using the HPLC method. All the samples studied were established to contain chlorogenic acid which quantitatively dominated in the roots of the first year of “Nantska Kharkivska” variety.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
[201].pdf884,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.