Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342
Назва: HPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties
Автори: Pazyuk, D.-M. V.
Пазюк, Д.-М. В.
Moeen F. Dababneh
Zhuravel, I. A.
Журавель, И. А.
Журавель, І. О.
Kyslychenko, A. A.
Кисличенко, О. А.
Кисличенко, А. А.
Burda, N. Ye.
Бурда, Н. Е.
Бурда, Н. Є.
Korniyenko, S. I.
Корниенко, С. И.
Корнієнко, С. І.
Mogilnaya, E. N.
Могильная, Е. Н.
Могильна, О. М.
Теми: carrot;phenolic acids;HPLC
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: HPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties / D.-M. V. Pazyuk at. all. // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2017. - Vol. 8, № 2. - P. 1833-1836.
Короткий огляд (реферат): The composition of phenolic acids in the roots of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties was determined using the HPLC method. All the samples studied were established to contain chlorogenic acid which quantitatively dominated in the roots of the first year of “Nantska Kharkivska” variety.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
[201].pdf884,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.