Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352
Title: Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо»
Other Titles: Обоснование изучения антоцианов в свежих и высушеных листьях салата посевного сорта «Лолло Россо»
Authors: Гуцол, В. В.
Гур’єва, І. Г.
Журавель, І. О.
Gutsol, V. V.
Gurieva, I. G.
Гурьева, И. Г.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. O.
Keywords: Лолло Россо
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Гуцол, В. В. Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, І. Г. Гур’єва, І. О. Журавель // Хімія природних сполук: матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 21-22 квіт. 2016 р. - Тернопіль: ТДМУ. - С. 20-21.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20-21.pdf391,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.