Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352
Назва: Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо»
Інші назви: Обоснование изучения антоцианов в свежих и высушеных листьях салата посевного сорта «Лолло Россо»
Автори: Гуцол, В. В.
Гур’єва, І. Г.
Журавель, І. О.
Gutsol, V. V.
Gurieva, I. G.
Гурьева, И. Г.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. O.
Теми: Лолло Россо
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Гуцол, В. В. Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, І. Г. Гур’єва, І. О. Журавель // Хімія природних сполук: матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 21-22 квіт. 2016 р. - Тернопіль: ТДМУ. - С. 20-21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20-21.pdf391,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.