Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352| Назва: | Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» |
| Інші назви: | Обоснование изучения антоцианов в свежих и высушеных листьях салата посевного сорта «Лолло Россо» |
| Автори: | Гуцол, В. В. Гур’єва, І. Г. Журавель, І. О. Gutsol, V. V. Gurieva, I. G. Гурьева, И. Г. Журавель, И. А. Zhuravel, I. O. |
| Теми: | Лолло Россо |
| Дата публікації: | 2016 |
| Бібліографічний опис: | Гуцол, В. В. Обґрунтування вивчення антоціанів у свіжому та висушеному листі салату посівного сорту «Лолло Россо» / В. В. Гуцол, І. Г. Гур’єва, І. О. Журавель // Хімія природних сполук: матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 21-22 квіт. 2016 р. - Тернопіль: ТДМУ. - С. 20-21. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13352 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20-21.pdf | 391,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.