Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13403
Title: | Дослідження жирнокислотного складу насіння, трави та стулок стручечків Thlaspi arvense L. |
Other Titles: | Исследование жирнокислотного состава семян, травы и створок стручочков Thlaspi arvense L. The study of fatty acids content of Thlaspi arvense L. seeds, herb and shuck of pods |
Authors: | Тартинська, Г. С. Журавель, І. О. Кисличенко, В. С. Tartynska, G. S. Тартынская, А. С. Журавель, И. А. Zhuravel, I. O. Kyslychenko, V. S. |
Keywords: | талабан польовий;жирнокислотний склад;газова хроматографія;ярутка полевая;жирнокислотный состав;газовая хроматография;field penny-cress;fatty acid content;gas chromatography |
Issue Date: | 2011 |
Bibliographic description (Ukraine): | Тартинська, Г. С. Дослідження жирнокислотного складу насіння, трави та стулок стручечків Thlaspi arvense L. / Г. С. Тартинська, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко // Український медичний альманах. - 2011. - Т. 14, № 6. - С. 191-193. |
Abstract: | За допомогою метода газової хроматографії було досліджено жирнокислотний склад у ліпофільних
фракціях з насіння, трави та стулок стручечків талабану польового. У всіх видах досліджуваної сировини
переважали ненасичені жирні кислоти. С помощью метода газовой хроматографии был исследован жирнокислотный состав липофильных фракций из семян, травы и створочек стручочков ярутки полевой. Во всех видах исследуемого сырья пре- обладали ненасыщенные жирные кислоты. The fatty acid content of lipophylic fractions from field penny-cress seeds, herb and shuck of pods was studied with the help of liquid chromatography. The unsaturated fatty acids dominate in all parts of the studied plant. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13403 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Uma_2011_14_6_56.pdf | 393,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.