Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436
Назва: Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопи
Інші назви: Идентификация и количественное определение мочевины в креме для применения при синдроме диабетической стопы
Identifi cation and quantitative determination of urea in the cream for use in diabetic foot
Автори: Гончарова, А. А.
Баранова, І. І.
Блажеєвський, М. Є.
Goncharova, A. A.
Баранова, И. И.
Baranova, I. I.
Blazheyevskiy, M. Ye.
Блажеевский, Н. Е.
Теми: мочевина;количественное определение
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Гончарова, А. А. Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова, M. Є. Блажеєвський // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології : зб. наук. праць. - Київ; Луганськ, 2014. - Вип. 4 (124). – С. 147-153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри загальної хімії
Наукові публікації кафедри соціальної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для2014.pdf260,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.