Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436
Назва: | Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопи |
Інші назви: | Идентификация и количественное определение мочевины в креме для применения при синдроме диабетической стопы Identifi cation and quantitative determination of urea in the cream for use in diabetic foot |
Автори: | Гончарова, А. А. Баранова, І. І. Блажеєвський, М. Є. Goncharova, A. A. Баранова, И. И. Baranova, I. I. Blazheyevskiy, M. Ye. Блажеевский, Н. Е. |
Теми: | мочевина;количественное определение |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Гончарова, А. А. Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова, M. Є. Блажеєвський // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології : зб. наук. праць. - Київ; Луганськ, 2014. - Вип. 4 (124). – С. 147-153. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри загальної хімії Наукові публікації кафедри соціальної фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для2014.pdf | 260,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.