Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174
Title: Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами
Authors: Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Keywords: йогурти;йогурты;yogurts;рослинні інгредієнти;растительные ингредиенты;vegetable ingredients
Issue Date: 2017
Bibliographic description (Ukraine): Калюжна, О. С. Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами / О. С. Калюжна, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 126-130.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126-130.pdf536,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.