Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174
Title: | Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами |
Authors: | Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Keywords: | йогурти;йогурты;yogurts;рослинні інгредієнти;растительные ингредиенты;vegetable ingredients |
Issue Date: | 2017 |
Bibliographic description (Ukraine): | Калюжна, О. С. Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами / О. С. Калюжна, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 126-130. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126-130.pdf | 536,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.