Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174
Назва: | Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами |
Автори: | Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрілець, О. П. Стрелец, О. П. Strilets, O. P. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | йогурти;йогурты;yogurts;рослинні інгредієнти;растительные ингредиенты;vegetable ingredients |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Калюжна, О. С. Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтами / О. С. Калюжна, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 126-130. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14174 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126-130.pdf | 536,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.