Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14412
Название: Chromatography-mass-spectrometric determination of the essential oils components of wild lentils
Авторы: Gontova, T. M.
Romanova, S. V.
Gaponenko, V. P.
Mashtaler, V. V.
Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Романова, С. В.
Гапоненко, В. П.
Машталер, В. В.
Ключевые слова: plants;lentils;essential;oil;chromatography-mass;spectrometry
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Chromatography-mass-spectrometric determination of the essential oils components of wild lentils / T. N. Gontovaya, S. V. Romanova, V. P. Gaponenko, V. V. Mashtaler // Фармация Казахстана. - 2015. - № 1. - С. 49-52.
Краткий осмотр (реферат): Applying the chromatography-mass spectrometry method there were made the qualitative and quantitative determination of volatiles of essential oils among wild lentil: L. Odemensis Ladiz. (L. Odem) and L. tomentosus Ladiz. (L. Hairy). They were harvested in Kharkiv region in summer, 2013. There were identified 32 components in the essential oil of L. Odemensis and 28 components in the oil of L. tomentosus which are belonged to different groups of chemical compounds, among which terpenoids and their derivatives, aromatic compounds, aldehydes, ketones, fatty acids, and saturated alicyclic hydrocarbons.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14412
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ефірна олія сочевиці 2015.docx125,55 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.