Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14412
Назва: Chromatography-mass-spectrometric determination of the essential oils components of wild lentils
Автори: Gontova, T. M.
Romanova, S. V.
Gaponenko, V. P.
Mashtaler, V. V.
Гонтова, Т. М.
Гонтовая, Т. Н.
Романова, С. В.
Гапоненко, В. П.
Машталер, В. В.
Теми: plants;lentils;essential;oil;chromatography-mass;spectrometry
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Chromatography-mass-spectrometric determination of the essential oils components of wild lentils / T. N. Gontovaya, S. V. Romanova, V. P. Gaponenko, V. V. Mashtaler // Фармация Казахстана. - 2015. - № 1. - С. 49-52.
Короткий огляд (реферат): Applying the chromatography-mass spectrometry method there were made the qualitative and quantitative determination of volatiles of essential oils among wild lentil: L. Odemensis Ladiz. (L. Odem) and L. tomentosus Ladiz. (L. Hairy). They were harvested in Kharkiv region in summer, 2013. There were identified 32 components in the essential oil of L. Odemensis and 28 components in the oil of L. tomentosus which are belonged to different groups of chemical compounds, among which terpenoids and their derivatives, aromatic compounds, aldehydes, ketones, fatty acids, and saturated alicyclic hydrocarbons.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14412
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефірна олія сочевиці 2015.docx125,55 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.