Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14817
Назва: | Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microflora |
Автори: | Dyomina, M. M. Дьоміна, М. М. Демина, М. М. Goroz, Yu. O. Kalyuzhnaya, O. S. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Strelnikov, L. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microflora / M. M. Dyomina [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 311. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14817 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
+311.pdf | 113,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.