Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14817
Назва: Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microflora
Автори: Dyomina, M. M.
Дьоміна, М. М.
Демина, М. М.
Goroz, Yu. O.
Kalyuzhnaya, O. S.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Strelnikov, L. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microflora / M. M. Dyomina [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 311.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14817
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+311.pdf113,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.