Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14941
Назва: | Development of the composition and technology of the matsun dairy drink |
Автори: | Kaplun, O. O. Каплун, О. О. Каплун, О. А. Kalyuzhnaya, O. S. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Striletc, O. P. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Trutaev, I. V. Трутаєв, І. В. Трутаев, И. В. Strelnikov, L. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Development of the composition and technology of the matsun dairy drink / O. O. Kaplun [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 317. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14941 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
317.pdf | 113,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.