Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20101
Title: Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probiotics
Authors: Maystrenko, N. O.
Kaliuzhnaia, O. S.
Strilets, O. P.
Майстренко, Н. О.
Калюжна, О. С.
Стрілець, О. П.
Калюжная, О. С.
Стрилец, О. П.
Issue Date: 2019
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Maystrenko, N. O. Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probiotics / N. O. Maystrenko, O. S. Kaliuzhnaia, O. P. Strilets // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 174-175.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20101
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174-175.pdf205,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.