Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20101
Назва: Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probiotics
Автори: Maystrenko, N. O.
Kaliuzhnaia, O. S.
Strilets, O. P.
Майстренко, Н. О.
Калюжна, О. С.
Стрілець, О. П.
Калюжная, О. С.
Стрилец, О. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Maystrenko, N. O. Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probiotics / N. O. Maystrenko, O. S. Kaliuzhnaia, O. P. Strilets // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 174-175.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20101
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
174-175.pdf205,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.