Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20910
Title: Фосфати в харчових продуктах
Authors: Губін, Ю. І.
Губин, Ю. И.
Gubin, Yu. I.
Євсєєва, Л. В.
Евсеева, Л. В.
Evseyeva, L. V.
Зборовська, Т. В.
Зборовская, Т. В.
Zborovska, T. V.
Keywords: харчові добавки;фосфати;пищевые добавки;nutritional supplements;фосфаты;phosphates
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Губін Ю. І. Фосфати в харчових продуктах / Ю. І. Губін, Л. В. Євсєєва, Т. В. Зборовська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 163-165.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20910
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
163-165.pdf250,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.