Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20910
Назва: Фосфати в харчових продуктах
Автори: Губін, Ю. І.
Губин, Ю. И.
Gubin, Yu. I.
Євсєєва, Л. В.
Евсеева, Л. В.
Evseyeva, L. V.
Зборовська, Т. В.
Зборовская, Т. В.
Zborovska, T. V.
Теми: харчові добавки;фосфати;пищевые добавки;nutritional supplements;фосфаты;phosphates
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Губін Ю. І. Фосфати в харчових продуктах / Ю. І. Губін, Л. В. Євсєєва, Т. В. Зборовська // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 163-165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20910
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
163-165.pdf250,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.