Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873
Title: Порівняльна характеристика різних видів карамелі
Authors: Бурлаченко, Е.
Шевченко, І. Л.
Burlachenko, E.
Shevchenko, I. L.
Бурлаченко, Е.
Шевченко, И. Л.
Keywords: карамель;карамель;показники якості карамелі;показатели качества карамели
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. - С. 13–15.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873
Appears in Collections:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-13-15.pdf423,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.