Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873
Назва: Порівняльна характеристика різних видів карамелі
Автори: Бурлаченко, Е.
Шевченко, І. Л.
Burlachenko, E.
Shevchenko, I. L.
Бурлаченко, Е.
Шевченко, И. Л.
Теми: карамель;карамель;показники якості карамелі;показатели качества карамели
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. - С. 13–15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-13-15.pdf423,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.