Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873
Назва: | Порівняльна характеристика різних видів карамелі |
Автори: | Бурлаченко, Е. Шевченко, І. Л. Burlachenko, E. Shevchenko, I. L. Бурлаченко, Е. Шевченко, И. Л. |
Теми: | карамель;карамель;показники якості карамелі;показатели качества карамели |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. - С. 13–15. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-13-15.pdf | 423,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.