Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873| Назва: | Порівняльна характеристика різних видів карамелі |
| Автори: | Бурлаченко, Е. Шевченко, І. Л. Burlachenko, E. Shevchenko, I. L. Бурлаченко, Е. Шевченко, И. Л. |
| Теми: | карамель;карамель;показники якості карамелі;показатели качества карамели |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко; кер. І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. - С. 13–15. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21873 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-13-15.pdf | 423,22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.