Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2292
Назва: | К вопросу о приготовлении и исследовании ароматной воды мяты перечной |
Автори: | Вайсман, Г. А. Вайсман, Г. А. Vaysman, G. A. Перцев, И. М. Перцев, І. М. Percev, I. M. Цап, Д. И. Цап, Д. І. Zhap, D. I. |
Теми: | приготовление ароматной воды мяты перечной;исследование ароматной воды мяты перечной;приготування ароматної води м'яти перцевої;дослідження ароматної води м'яти перцевої;preparation fragrant water mint;research of peppermint flavored water |
Дата публікації: | 1969 |
Бібліографічний опис: | Вайсман, Г. А. К вопросу о приготовлении и исследовании ароматной воды мяты перечной / Г. А. Вайсман, И. М. Перцев, Д. И. Цап // Материалы Всес. науч. конф. по совершенствованию производства лекарств и галеновых препаратов. – Ташкент: Медицина УзССР, 1969. – С. 148-149. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2292 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці І. М. Перцева |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1969 c148-149 К вопросу о приготовлении...pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.