Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2755
Название: | Кількісний вміст основних груп біологічно активних речовин у листі ільму граболистого різних регіонів заготівлі |
Другие названия: | Количественное содержание основных групп бав в листьях ильма граболистого разных регионов заготовки The quantitative content of major groups of bas in ulmus carpinifolia eeaves from different regions |
Авторы: | Малий, В. В. Малый, В. В. Maly, V. V. |
Ключевые слова: | БАР;БАВ;biologically active substances |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | НФаУ |
Библиографическое описание: | Малий, В. В. Кількісний вміст основних груп біологічно активних речовин у листі ільму граболистого різних регіонів заготівлі / В. В. Малий // Вісник фармації. - 2013. - № 1. - С. 44-46. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено вміст основних груп БАР у листі ільму граболистого з 7 різних регіонів України, при цьому вміст суми органічних кислот становив не нижче 1,3%, вміст суми окиснюваних фенолів становив не менше 8,0%, суми кислот гідроксикоричних - не менше 1,5%, суми флавоноїдів - не нижче 0,6%, суми катехінів - не нижче 1,2%. На підставі проведених досліджень обрано ряд критеріїв стандартизації та розроблено проект «МКЯ «Ільму листя»». Определено содержание основных групп БАВ в листьях ильма граболистого из 7 разных регионов Украины, при этом содержание суммы органических кислот составило не менее 1,3%, содержание суммы окислительных фенолов - не менее 8,0%, суммы кислот гидроксикоричных - не менее 1,5%, суммы флавоноидов - не менее 0,6%, суммы катехинов - не менее 1,2%. В результате проведенных исследований определен ряд критериев стандартизации и разработан проект «МКЯ «Ильма листья». The content of the major groups of biologically active substances in leaves of Ulmus Caprinifolia from 7 different regions of Ukraine has been determined; thus, the total amount of organic acids is not less than 1,3%, the amount of oxidative phenols is not less than 8,0%, the amount of hydroxycinnamic acids is at least 1,5%, the amount of flavonoids is not less than 0,6%, the amount of cate-chins is not less than 1,2%. As the result of the studies conducted a number of criteria and standards has been identified and the project «MCQ» Ulmus leaves» has been developed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2755 |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри ФММ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
44-46.pdf | 211,38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.