Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28091
Title: Вивчення показників якості біотехнологічного продукту – кисломолочного сиру
Authors: Спірідонов, О. С.
Стрілець, О. П.
Cтрельников, Л. С.
Keywords: творог;кисломолочний сир
Issue Date: 2021
Bibliographic description (Ukraine): Спірідонов, О. С. Вивчення показників якості біотехнологічного продукту – кисломолочного сиру / О. С. Спірідонов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 204.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28091
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
204.pdf244,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.