Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28091
Назва: | Вивчення показників якості біотехнологічного продукту – кисломолочного сиру |
Автори: | Спірідонов, О. С. Стрілець, О. П. Cтрельников, Л. С. |
Теми: | творог;кисломолочний сир |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Спірідонов, О. С. Вивчення показників якості біотехнологічного продукту – кисломолочного сиру / О. С. Спірідонов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 204. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28091 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204.pdf | 244,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.