Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 38.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молокаІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Біотехнологічний спосіб виробництва перспективної антибіотичної речовини піоцианінуКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтамиКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016The study of biogenic stimulators on the basis of bee productsDemidova, I. V.; Maslak, V. M.; Strelnikov, L. S.; Kalyuzhnaya, O. S.; Демидова, І. В.; Демидова, И. В.; Маслак, В. М.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.
2015Promising of using baccilus bacteria as producers of enzymesSoloviova, A. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Соловьева, А. В.; Соловйова, А. В.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microfloraDyomina, M. M.; Дьоміна, М. М.; Демина, М. М.; Goroz, Yu. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Study of the stability of probiotic crops to antibiotics and the action of bileBogatko, A. A.; Богатко, А. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Method of producing a suspension of rabies virus strain L. pasteur for the production of the rabies vaccineYermolenko, N. A.; Єрмоленко, Н. А.; Ермоленко, Н. А.; Savonova, M. S.; Савонова, М. С.; Varianitsia, V. V.; Варяница, В. В.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Development of the composition and technology of the matsun dairy drinkKaplun, O. O.; Каплун, О. О.; Каплун, О. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Striletc, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoonTronko, K. O.; Тронко, К. О.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.