Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk productsKalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kulyk, R. V.; Кулик, Р. В.; Кулик, Р. В.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2014Study bacterial starters used in the production of fermented milk productsKulyk, R. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Кулик, Р. В.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Кулик, Р. В.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2014Research adhesive properties of starter for production of functional food – cottage cheeseReznik, R. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Резник, Р. А.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Резнік, Р. А.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2014Нетрадиционные кисломолочные продуктыРешетняк, О. П.; Решетняк, О. П.; Reshetnyak, O. P.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Necessity of studying of adhesive properties of probiotic preparationsBazyuk, D. S.; Kalyuzhnaya, O. S.; Striletc, O. P.; Strelnikov, L. S.; Бажук, Д. С.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Бажук, Д. С.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.